Idén gyógyszerész is van a Nekem szól! Egészségértési díj kitüntetettjei között

Szerző: | 2017. dec. 5. | Blogbejegyzés

A Nekem Szól! Egészségértés Díjat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) hozta létre azzal a céllal, hogy elismerje és népszerűsítse azokat a hazai programokat és gyakorlatokat melyek elősegítik a jobb egészségértést és egészségtudatosságot. Idén öt kategóriában osztottak ki a díjakat: Egészségügyi és oktatási intézmények, Egészségügyi szakemberek, Betegszervezetek, Társadalmi-, állami- és gazdálkodó szervezetek, valamint Újságírók és bloggerek.

Az Egészségügyi szakemberek kategóriában az első helyezést „Kérdezze gyógyszerészét!” című pályázatával dr. Dér Péter gyógyszerész nyerte el a mogyoródi Kígyó Gyógyszertárból.

Dr. Dér Péter egy olyan zárt Facebook csoportot hozott létre, ahol a laikus betegek közvetlenül a gyógyszerészeknek tehetnek fel kérdéseket a felmerülő egészségügyi problémáikkal kapcsolatban. A csoportban gyakran előforduló kérdésekre adott válaszokból már számos tájékoztató anyag is született, melyeket a gyógyszertár honlapján lehet elérni.

Ugyanebben a kategóriában ért el második helyezést dr. Csupor Dezső „Gyógyszerész szakértői blogok az egészségértés szolgálatában” című pályázatával, és negyedik helyet a Málnalevél Patika Kft.     „Az online videók gyógyszerészi gondozásba történő bevezetése” című munkájával.

A díjazásban részesült pályázatok listája az AIPM honlapján található.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.