A HGYSZ támogatja dr. Mikola Bálintot a gyógyszerész kamarai választásokon

Szerző: | 2023. júl. 3. | Blogbejegyzés

A közvetlen lakossági gyógyszerellátást eddig nem látott nehézségek sújtják. A szakmai és gazdasági kihívások megoldatlansága egyre kilátástalanabb helyzetbe sodorják az ágazat szereplőit, emellett a gyógyszerészi hivatás presztízse is sokat veszített fényéből. Mindezek miatt nem látszik, hogy merre halad a gyógyszerellátás, hogy milyen jövő vár ránk és a következő generációk gyógyszerészeire.

Egyetértünk dr. Mikola Bálinttal abban, hogy nincs több idő várni, tenni kell azért, hogy a gyógyszerellátás rendszere egy új, fellendülő irányba induljon el. Ezekben a válságokkal teli időkben együttműködésre, szakmaiságra és elhivatottságra van szükség. Ezeket az értékeket dr. Mikola Bálint az elmúlt évtizedekben maradéktalanul képviselte. A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének tagsága ezért úgy határozott, hogy támogatja dr. Mikola Bálintot a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöki posztjára való megválasztásában az idei kamarai tisztújításon.

Minden gyógyszerészt bíztatunk arra, hogy vegyen részt a szakmánkat érintő és meghatározó beszélgetésekben és előremutató vitákban, valamint, hogy a legjobb belátása szerint járuljon hozzá a gyógyszerellátás és a hivatás jövőjéhez.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.