Tapasztalt és elismert szakember csatlakozott a HGYSZ stábjához

Szerző: | 2023. szept. 7. | Blogbejegyzés

2023 szeptemberétől dr. Muskáth Zsolt tölti be a Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének szakmai igazgatói pozícióját.

Dr. Muskáth Zsolt 1991-ben szerezte gyógyszerészi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ahol előbb egyetemi gyakornokként, majd egyetemi tanársegédként dolgozott, valamint szakgyógyszerészi képesítést is szerzett. Mindezek mellett gyógyszertári asszisztensek képzésében is részt vett. 1999-től gyakorló gyógyszerészként tapasztalhatta meg a gyógyszerészi hivatás szépségeit és kihívásait is. A problémák megoldása mindig is fő célja volt, ez vezette a gyógyszerészeti hatósághoz, melynél 2002-től dolgozott. Tisztigyógyszerészként, majd tisztifőgyógyszerészként több megyében és régióban is végezte a lakossági gyógyszerellátás szakmai felügyeletét, többek között Fejér megyében, Veszprém megyében, Budapesten, Pest megyében, Nógrád megyében, Baranya megyében, valamint Somogy és Tolna megyében

„A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének kiemelt célkitűzése, hogy szakmai tevékenységével hozzájáruljon a hazai gyógyszerészet erősítéshez. Nagy öröm számunkra, hogy dr. Muskáth Zsolt személyében olyan elismert szakember csatlakozott a HGYSZ stábjához, aki több évtizedes tapasztalatával és elismertségével hatékonyan és magas színvonalon tudja majd segíteni munkánkat és a gyógyszerészeket feladataik ellátása során” – mondta dr. Zlinszky János, a HGYSZ elnöke.

„Az elmúlt harminc évben kutatóként, oktatóként, gyakorló gyógyszerészként és tisztifőgyógyszerészként is részese lehettem a gyógyszerellátásnak. Nagy várakozással tekintek a következő időszak elé, amikor is a HGYSZ szakmai igazgatójaként új szerepkörben segíthetem a gyógyszerészeket a mindennapi munkájuk során, valamint szolgálhatom tovább a gyógyszerészi hivatást és a betegellátást”- mondta dr. Muskáth Zsolt.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.