Dr. El Koulali Zakariást nevezték ki országos tisztifőgyógyszerésznek

Szerző: | 2019. dec. 2. | Blogbejegyzés

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményben adott hírt arról, hogy dr. El Koulali Zakariást nevezték ki országos tisztifőgyógyszerésznek 2019. december 1-jei hatállyal határozatlan időtartamra.

Dr. El Koulali Zakariás 2005-ben szerzett gyógyszerészi diplomát a budapesti Semmelweis Egyetemen. Gyógyszerellátási gyógyszerészet szakképesítéssel rendelkezik. Gyógyszerész-közgazdász másoddiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte 2015-ben.

2005. és 2016. között közforgalmú gyógyszertárban dolgozott, majd az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Tisztigyógyszerészeti Főosztályára került. 2017 februárjától vezeti a közép-magyarországi régiót, 2018 júniusától pedig megbízott főosztályvezetőként irányítja a Tisztigyógyszerészeti Főosztályt is.

Az új tisztifőgyógyszerész legfőbb célkitűzése a gyógyszerészekkel való együttműködés megerősítése, a gyógyszertári ellenőrzések számának növelése, így a hazai gyógyszerellátás biztonságosságának megőrzése.

Tisztifőgyógyszerész Úrnak ezúton is gratulálunk, és egyúttal sok sikert kívánunk a munkájához!

Az eredeti közlemény itt található.

Dr. El Koulali Zakariás

Dr. El Koulali Zakariás
Fénykép: ogyei.gov.hu

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.