Webinárium – Állatgyógyászati készítmények gyógyszertári forgalmazása

Kedves Kollégák!

Szövetségünk idén januárban elindítja webinárium sorozatát, melynek részleteiről itt olvashat. Az első alkalom fókuszában az állatgyógyászati készítmények gyógyszertári forgalmazása áll, melynek részleteibe dr. Kulcsár Gábor igazgató főállatorvos, a NÉBIH Állatgyógyászati Termékek Igazgatóságának vezetője ad majd részletesebb betekintést. A téma aktualitását az adja, hogy a közelmúltban több olyan Európai Uniós és nemzeti szintű jogszabálymódosítás történt, amely jelentős változást hozott az állatgyógyászati termékek forgalmazásával és expediálásával kapcsolatos gyógyszerészi munkába.

Az esemény során dr. Kulcsár Gábor főállatorvos úr előadását követően lehetőséget biztosítunk az állatgyógyászati készítmények forgalmazásával kapcsolatos további kérdésekre. Ha már most van előzetes kérdése a témával kapcsolatban, kérjük, azokat 2022. január 25-ig küldjék el a hgysz@hgysz.hu email címre.

Az eseményt Zoom platformon rendezzük 2022. január 27-én 11-12 óra között. A webináriumon való részvétel ingyenes. Az eseményről felvétel készül, mely a későbbiekben YouTube-on is elérhető lesz.

A webinárium elérhetősége:

Webinar ID: 982 1705 2555 (a https://zoom.us/join oldalon)

vagy

Link: https://zoom.us/j/98217052555?pwd=K3drMk9NSkpwdUQxaFNUZk53N054UT09

Várunk minden kedves érdeklődőt!