Elindul a HGYSZ webinárium sorozata

Szerző: | 2022. jan. 14. | Blogbejegyzés

Szövetségünk számára rendkívül fontos, hogy segítse a gyógyszertárvezetők és a gyógyszertári szakdolgozók mindennapi munkáját. Az elmúlt években rendszeresen jelentkeztünk blogbejegyzésekkel, melyekben egyaránt foglalkoztunk stratégiai szintű kérdésekkel, napi szinten felmerülő problémákkal és aktuális jogszabályi változásokkal.

A blogbejegyzéseinkkel kapcsolatos pozitív visszajelzések arra ösztönöztek minket, hogy olyan újabb kommunikációs csatornákat keressünk, amivel tovább tudjuk támogatni a lakossági gyógyszerellátás szereplőit. Ennek érdekében mindenképpen egy mélyebb betekintést nyújtó és interaktívabb formátumot szerettünk volna választani, ezért idén úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy webinárium sorozatot. Az eddigiekhez hasonlóan ezekben is fontos gyógyszerészeti témákat dolgozunk fel és tárgyalunk ki az érintett terület szakértőinek a közreműködésével. Az eseményeken a hallgatóságnak is lehetőséget biztosítunk arra, hogy kérdezzenek a meghívottaktól.

A HGYSZ webináriumokat januártól kezdve rendszeres időközönként rendezzük meg, az adott alkalmakról itt a honlapunkon és a Facebook oldalunkon adunk majd hírt. A webináriumok ingyenesek lesznek minden érdeklődő számára.

Első eseményünk vendége dr. Kulcsár Gábor igazgató főállatorvos, a NÉBIH Állatgyógyászati Termékek Igazgatóságának vezetője lesz, aki az állatgyógyászati készítmények gyógyszertári forgalmazásával kapcsolatban ad majd részletes tájékoztatást. Részletes információt erről a webináriumról itt talál.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a legújabb hírekről, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.